Sunday, September 16, 2007

Blades of Glory

Οταν βλεπεις μια ταινια που πλαισιωνεται απο τους μισους καλυτερους κωμικους αυτη τη στιγμη, δεν εχεις πολλες αμφιβολιες για το ποσο καλη μπορει να ειναι. Μπορει οι, οχι τοσο γνωστοι, συντελεστες να μην εμπνεαν ολοι την εμπιστοσυνη στο συμπαν, αλλα ο παντα αγαπημενος Will Ferrell σε dynamic duo με τον φρεσκο (και συντομα αγαπημενο) Jon Heder of the Napoleon Dynamite fame σιγουρα το εκαναν. Και σαν να μην εφταναν αυτοι, γυρω τους υπηρχαν τοσα αγαπημενα προσωπα που και μαπα να ηταν η ταινια, θα χαιρομουν που την ειδα μονο γι αυτους. Μετρηστε:
Will Arnett (Arrested Development), Amy Poehler (SNL, Arrested Development), Jenna Fisher (The Office), William Fichtner (ερμ, παντου!) και ο Rob Corddry (The Daily Show).

Ειναι πραγματικα απο τις καλυτερες στιγμες μου οταν μια ταινια καταφερνει να παρει κατι που απο μονο του ειναι "gay enough" και να το κανει να φαινεται cool as sin. Και το Blades of Glory το καταφερνει και με το παραπανω. Η χημεια μεταξυ Ferrell και Heder ηταν απολαυστικη (αν και, για να πω και του στραβου το δικιο, ο Ferrell δεν σε πειθει και πολυ ως επαγγελματιας figure skater, κατι που συντομα το ξεχνας μιας και πειθει ως κωμικος) και στα τελευταια 10 λεπτα ενιωσα λιγες σταγονες ουρων να με βρεχουν απο το awesomeness.

Those guys put the 'bone' in 'zamboni'

No comments: