Monday, February 6, 2012

#blogoscars Special List: B-Movies

Εκτός των μεγάλων Χολιγουντιανών παραγωγων και του ανεξάρτητου κινηματογράφου, υπάρχει και μια άλλη κατηγορία ταινιών κάθε χρόνο. Ταινίες που πάνε straight to DVD και μοιράζονται ισότιμα τα ράφια/sites, με τα blockbustερικά ξαδέρφια τους, προσπαθώντας να τους κλέψουν λίγη απο τη δόξα. Rip-offs, ταινίες ξεπλύματα χρημάτων ή απλά κακές και φτηνές παραγωγές, στην καλύτερη περίπτωση με μεράκι.

Να τονίσω οτι δεν έχω δει καμία απο αυτές τις ταινίες και δεν εχω πρόθεση να το κάνω, αν και μερικές με βάζουν πάντα σε πειρασμό όποτε κοιτάω τα κακoφτιαγμένα cover τους.


20. Cowboys vs Vampires

Αυτο θα ήταν πολυ πιο ψηλά στη λίστα μου αν δεν του άλλαζαν τίτλο και δεν εβαζαν εξωφυλλο απο τσόντα.

19. Alien Agent

Driven by vengeance. Fueled by honor. Hunted by ALIENS
Παιζει ο Mark Dacascos που απο μόνο του κάνει την ταινία κακή, και ο Billy Zane ρε φίλε. Πως ξεπεσε έτσι αυτός ο άνθρωπος, ε?

Επίσης για πολλές μέρες διάβαζα Alien Agenda.

18. Strippers vs Werewolves

Εψαχνα να δω ποια είναι αυτή η ξανθιά, βλέποντας την στο Look who's talking now, και βρήκα αυτο. Τιποτα το σοβαρό και η υπόλοιπη φιλμογραφία της.

17. Battle of Los Angeles

Επειδή το κανονικό Battle: Los Angeles δεν ήταν αρκετά κακό. Κρατάω επιφυλάξεις οτι αυτη η ταινία μπορεί να έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Πάντα με χειρότερα εφε.

16. 3 Musketeers

Κρατάμε τον ίδιο τίτλο με την άλλη ταινία και όλο και κάποιον θα κοροϊδεψουμε. All for one and GUNS for all!

15. Rocket Compulsion

Υποτίθεται είναι ντοκυμαντερ, αλλα με τέτοιο εξωφυλλό και με τον Rocketeer wannabe να δειχνει δεν θα μπορούσε να λείπει απο τη λίστα μου. Dare to dream!

14. Almighty Thor

As in "Almighty Thor, I actually watched this!" παραγωγή Syfy, ενας τύπος με σφυρί απο τα Jumbo. Τα βίντεο των blogoscars θα εχουν περισσότερη δουλειά.

13. Super Tanker

Απο μόνο του δεν ακούγεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Αλλα αν τους φέρουμε σε επαφή με τους παραγωγούς της παρακάτω ταινίας τότε εχουμε...

12. Super Shark

Super Tanker vs Super shark! Είναι πολυ κρίμα αυτή η ευκαιρία να πάει χαμένη. Οπως είναι κρίμα να πάνε χαμένα και τόσα τανγκς. Αλλα η λύση έρχεται στην αμέσως επόμενη ταινία.

11. Sand Sharks

Super Sand Sharks vs Almighty Thor's Super Tanker! DARE TO DREAM!
10. The Adventures of Chris Fable

Κάποιος μας σφύριξε οτι υπάρχει άνοιγμα στην αγορά φέτος για τα μικρά αγόρια μάγους. Ο Δικός μας έχει και φίλο ρομπότ παρέα. Time to believe!

9. Bong of the dead

Μπορεί να μην του φαίνεται με την πρώτη ματιά αλλα ο τίτλος ειναι πανέξυπνα φτιαγμένος για να προσελκύει το target group της ταινίας. Oh, there will be bud.

8. Evil bong 3

Τρία? Seriously? Χαίρομαι που ο μπάφος δεν μου προκαλεί ποτέ την ανάγκη να δώ τέτοιες ταινίες ή κάποιου είδους ταυτιση. Είμαι ακόμα ΟΚ. Also, άλλη μια χαμένη ευκαιρία για 'Evil bong of the dead'. Τρία.

7. Don't let him in

Κανέναν! Ουτε κάν τον right one. Αλλά σοβαρά τώρα, ποιός θέλει να μπεί σε μια παράγκα στο δάσος, με ανθρώπινα μέλη να κρέμονται με αλυσίδες στο δέντρο της αυλής? Δεν πρέπει να έχει σχέση με βρυκόλακες πάντως, κατι για serial killer λεει στο tagline.

6. Zombie Diaries 2

Δύο! Τι σκατά συμβαίνει με τα πλάσματα του σκότους και γράφουν ημερολόγια? Ευτυχώς ο @Georgethebeast την έχει δεί και μου εξήγησε τι συμβαίνει.

5. Battle: New york day 2

Δευτερο rip-off. Νόμιζαν οτι θα κάνει πολλά λεφτά αυτή η ταινία. Η μάχη που ξεκίνησε στο L.A. συνεχίζεται ανεπίσημα στην Νέα Υόρκη. Στον τίτλο τουλάχιστον.

Απο τους παραγωγούς του Pandora machine και του Clone Hunter. Και απο το cast ξεχωρίζω τον Maduka Steady.

4. Alien Armageddon

Λίγο απο Cowboys and Aliens, λίγο απο Battle: LA και all-around Brokeback mountain, το Alien Armageddon κραυγάζει για αποδοχή.

3. Robotropolis

Για τον τίτλο και μόνο αξίζει την τρίτη θέση. Θα την έβλεπα μόνο και μόνο για να ακούσω τη λέξη απο το στόμα ενός ρομπότ. Επίσης το εξώφυλλο ειναι τόσο αχταρμάς όσο η σκηνοθεσία του Bay στο τρίτο Transformers.

2. Chromeskull. Laid to Rest 2

CHROMESKULL! Απο τον σκηνοθέτη του Randomask και τον παραγωγό του Guy with Knife ερχεται το δευτερο κεφάλαιο του καλογυαλισμένου τρόμου. Ή το τρίτο, δεν έχω καταλάβει.

1. Aliens vs Avatars

Αυτό ηταν απο καιρό το αγαπημένο μου στη λίστα. Aliens vs Avatars, ενα crossover που θα εμοιαζει ενδιαφέρον αν μιλούσαμε για τα γνωστά Aliens. Αλλα πρόκειται απλά για κάποια μυγόμορφα aliens, με τις δυνάμεις των Predators και κίτρινα μάτια που ξεχωρίζουν σαν διαστημικοί όρχεις στο κάτω μέρος του πόστερ.  Και ένα generic UFO απ' το πενήντα με μια εκρηξη μάλλον ζωγραφισμένη στο χέρι. Η υπόλοιπη παραγωγή δεν φαίνεται και πολύ καλύτερη απο το trailer. AvsA. Don't get caught in the middle!


Special mention, το "Revenge of the Electric car".

Turns out οτι δεν είναι μια ταινία για την vegan ξαδελφη της Christin να σκοτώνει όποιον δεν κάνει ανακύκλωση. Είναι κανονικό documentary για τα electric cars...

Ισως θα έπρεπε πρωτα να δω τουλάχιστον τα trailers ολων αυτων των ταινιών. Θα έκανε ενα ενδιαφέρον update.

No comments: