Monday, March 28, 2011

#blogoscars BEST MOVIE 10-6


HotTubTimeMachinePoster1
10. Hot Tub Time Machine

Είμαι μεγάλος fan των 80ς teen comedies και του John Cusack ως το poster boy αυτών, με το Better off dead να είναι μια απο τις αγαπημένες μου ταινίες της εποχής. Και επίσης, ειμαι πελώριος fan του time-travel sub-genre της επιστημονικής φαντασίας. Οτιδήποτε συνδιάζει αυτα τα δυο βρίσκεται αυτομάτως στη λίστα με τις καλύτερες ταινίες. Kind of ‘end of story’ φαση.
Γιατί δεν είναι ψηλότερα:

Θα μπορούσε να είναι καλυτερη. Θα μπορούσε να είναι τριλογία ας πούμε.
easy_a_xlg
9. Easy A

Διώρθωση: Ειμαι fan των teen movies γενικότερα, ανεξαρτήτως δεκαετίας. Και είχα μα τη πίστη μου καιρό να δω ένα τετοιο της προκοπής. Αστείο φρέσκο και φοβερά ισορροπημένο χωρίς γελοία redemptions στο τέλος. Οι μαλάκες παραμένουν μαλάκες και η ζωή συνεχίζεται. Also, ο μπαμπάς που θα θέλαμε ολοι να έχουμε ή να γίνουμε.
Γιατί δεν είναι ψηλότερα:

Γιατι δεν κατάφερε να φτάσει το awesomness του Bring it on, ή του 10 Things I hate about you.
get-him-to-the-greek-poster 8. Get him to the Greek

Η μόνη Apatow related κωμωδία για φέτος δείχνει οτι αρκει να υπάρχει το όνομά του κάπου για να γίνει πιο αστείο. Αν μια ταινία καταφέρνει να σε κάνει να συμπαθήσεις τις κουραστικές περσόνες τόσο του Hill όσο και του Brand και παράλληλα να έχει σκηνές όπως το furry walls, τότε μιλάμε για μια απο τις πιό αστειες ταινίες της χρονιάς.

Γιατί δεν είναι ψηλότερα:

Γιατι στο Date Night γέλασα περισσότερο είναι η αλήθεια.
date-night-poster 7. Date Night

O Carell και η Fey εχουν φοβερή χημεια. Και μπορεί οι ρόλοι τους να μην απείχαν και πολύ απ’ ο,τι παίζουν τις περισσότερες φορές, αλλα μέσα στην ταινία μου θύμησαν πολλές φορές πόσο καλοί κωμικοί είναι και οι δυο, με σκηνές όπως το hipster νεοϋορκέζικο ζευγάρι στο εστιατόριο.

Γιατί δεν είναι ψηλότερα:

Ε, καλά πια, στο εφτά ειναι!
buried_poster (1) 6. Buried

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Αυτή η ταινία ειχε τα πάντα! Μυστήριο, αγωνία, συνομωσίες, άγρια ζώα, εκρήξεις, αεροπλάνα, πόλεμο, τρομοκράτες, παράπλευρες απόψεις, μυστικά, CIA αποστολές και ένα αγχωτικότατο soundtrack. Ένα ολόκληρο, κανονικότατο blockbuster μέσα σε ένα κουτί.

Γιατί δεν είναι ψηλότερα:

Γιατί υπήρξαν καλύτερες ταινίες φέτος.

4 comments:

Rebelli0n said...

Scott Pilgrim, TSN, Toy Story 3
αν εχεις αυτα στην 5αδα εισαι φιλος,
αν ειναι δε η τριάδα σου, είσαι αδερφος.

Than Blu said...

και τα τρία στη πεντάδα, 2 στα 3 στη τριάδα.

Rebelli0n said...

εξ αιματος τότε. xD

Manolis Vamvounis said...

perimenw na metraw prwties gia scott pilgrim apopse, den tha koimithw :p