Wednesday, October 3, 2007

Manic Monday

Σε περιπτωση που δεν το ξερετε ή δεν το εχετε καταλαβει ως τωρα, βλεπω πολλες σειρες. Και φετος, η Δευτερες ειναι μερα γιορτης για τους φιλους της Αμερικανικης TV. Σε αντιθεση με αλλες μερες που υπαρχουν δυο - τρεις σειρες που με ενδιαφερουν, την Δευτερα γινεται χαμος. Μετρηστε:
Απο τις σειρες που συνεχιζουν εχουμε Heroes, How I met your Mother, Weeds και, αντε και το Prison Break (που εχω να δω την μαλακια απο το season 2 αλλα ακομα την μαζευω ελπιζοντας να την δω καποια στιγμη).
Απο τις καινουργιες τωρα, Εχουμε το Chuck, Journeyman, Aliens in America, Californication και μια αηδια sitcom που ονομαζεται The Big Bang Theory και ειπα να συνεχισω να το παρακολουθω γιατι χρειαζομαι και μια - δυο σειρες που μπορω να βαζω να παιζουν στο background οσο κανω αλλες δουλειες. Ε, βαλτε σε ολες αυτες και τα καθημερινα Daily Show και Colbert Report και φτανουμε τις 11 σειρες μεσα σε μια μερα. Αν βαλουν και το Lost Δευτερα οπως ακουγεται οτι ισως κανουν, οι νυχτες τις Τριτης (χρειαζεται μια μερα μεχρι να... φτασουν απο Αμερικη εδω) θα ειναι ενα ατελειωτο Nerdrection.

Φυσικα δεν θα παραμεινουν τοσες για ολο το χειμωνα μιας και πολλες απο αυτες θα τελειωσουν συντομα (στο Weeds πρεπει να εχουν μεινει αλλα 4 επεισοδια και καπου εκει πρεπει να ειναι και το Californication) αλλα για την ωρα ειναι η αγαπημενη μου μερα.

No comments: