Thursday, April 17, 2008

Radio γκαγκά, part 2

Το σλογκαν του Galaxy ειναι "Η μουσικη δεν ειναι δογμα". Ωραιος τροπος για να πεις οτι δεν εχεις ιδεα απο μουσικη. Ουτε γουστο.

Σοβαρα, ειναι σαν να ακους την ιδια εκπομπη απο το πρωι ως το βραδυ. Και το punchline ειναι οτι τωρα αποφασισαν να βγαλουν και compilation με αυτα τα 10 τραγουδια που βαζουν συνεχεια και μονο.

Οχι οτι οι αλλοι σταθμοι (ο Red πχ που παιζει στο μεσα δωματιο) ειναι καλυτεροι. Και αυτος 10 τραγουδια βαζει απλα διαφορετικα 10.

Τουλαχιστον εμαθα κατι για τον κοσμο μεσα απο αυτο. Οταν πια μου πει καποιος "Ακου τα παντα, και ελληνικα και 'ξενα' θα ξερω ακριβως ποια ξενα εννοει.

4 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
BunnyDee said...

Είναι κάτι που διαπιστώνει κανείς την πρώτη βδομάδα που ακούει ραδιόφωνο - το αόρατο χέρι της οικονομίας έχει πολύ μικρά αυτιά!

Το θέμα είναι ότι απλά επιλέγεις ποια playlist από αυτές που υπάρχουν στα ραδιοκύματα θες να ακούς όταν βαριέσαι (ή δε μπορείς) να κουβαλήσεις mp3 player!

(Σημειωτέον: ο Branson ξεκίνησε το Virgin Radio για να μπορεί να ακούει τους δίσκους του όπου κι αν είναι. Οι άλλοι απλά έχουν μικρότερες δισκοθήκες.)

Than Blu said...

Simera akoume youtube :P
Bonny Tyler sugkekrimena.

Friday's always a good day.

CitizenMac said...

Το ραδιόφωνο στην Ελλάδα έχει πέσει κι αυτό στον ερασιτεχνισμό και στην προχειρότητα που χαρακτηρίζει και όλα τα άλλα πλέον. Κάποτε υπήρχαν παραγωγοί (και ακόμα υπάρχουν, αλλά είναι σπάνιοι) που και ήξεραν από μουσική και είχαν το μεράκι να φέρουν νέα μουσική στο κοινό.

Τώρα οι περισσότεροι φτιάχνουν ένα playlist στο Media Player με τα τελευταία "χιτάκια" και το αφήνουν να παίζει.

Thank God for the series of tubes!