Wednesday, April 9, 2008

Radio γκαγκά

Τωρα που δουλευω, αναγκαστικα πρεπει να υπομενω τα μουσικα γουστα των συναδελφων. (Επισης πρεπει να χρησιμοποιω την λεξη 'συναδελφος' που και πολυ ασχημη ειναι). Και, αν και θα μπορουσε να ειναι μια μουσικη που να την ακουω πιο ευχαριστα απο καποια αλλη, δεν νομιζω να ηταν ευκολο να μεινω ευχαριστημενος ο,τι και να ακουγαν, εκτος αν ηταν τηλεοπτικες σειρες (Ναι, εχω παψει να βαζω μουσικη για να μου "κραταει συντροφια". Προτιμω να βαζω ενα επεισοδιο απο 'κατι' να παιζει στο background). Αλλα φυσικα επρεπε να ειναι ελληνικα...

Καλα, υπερβαλλω. ΣΗΜΕΡΑ ηταν η μερα του ελληνικου (αλλα οχι ο λογος που κανω το post). Τις υπολοιπες μερες ειναι ειτε η πολυπαιγμενη συλλογη mp3 τους (που εχει μεσα και ελληνικα φυσικα) ειτε ραδιοφωνο που ειναι και η καλυτερη λυση εφοσον μεσα στο randomness του ραδιοφωνου κατι θα βρεθει να αρεσει και στα δικα μου αυτια. Τουλαχιστον ετσι νομιζα (και αυτος ειναι ο λογος που κανω το post).

Τι σκατα? Παντα τοσο χαλια ηταν αυτο το μεσο? Καθε μερα, απο δυο διαφορετικους σταθμους (στα δυο δωματια του γραφειου) και απο την mp3 συλλογη των παιδιων θα ακουσω τα ιδια 10 τραγουδια! Με εξαιρεση καμια εκπομπη κανενος που το μυαλο του ακομα μοιρολογει την εποχη που ηταν 17 παιζοντας τα τραγουδια που τον εκαναν cool στην παρεα του τοτε.

WTF? ΟΚ, μην μου εξηγησετε για το πως το ραδιοφωνο προωθει συγκεκριμενα πραγματα και το πως οι παραγωγοι ειναι απλα διαφημιστικες γλαστρες, τα ξερω ολα αυτα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι το ραδιοφωνο υπαρχει ακομα.

Καλα, και αυτο το ξερω. Υπαρχει για ταξιτζηδες και για περιπτωση πολεμου.

Οσο για το θεμα της μουσικης... Σημερα εφερα και γω μια ωριτσα μουσικης. Country ολη, απο συγχρονη μεχρι yodels. Και αυτο ειναι μονο η αρχη.


2 comments:

BunnyDee said...

Χα, και μόνο το ότι έφερες country στη δουλειά σου κερδίζει ένα κουνέλι. Γκαγκά κουνέλι.

Poe said...

Τα ίδια τραβάω και εγώ, κάποια στιγμή παύεις να τα ακούς...για αντίποινα τους βάζω να ακούνε τραγούδια όπως το flying purple people eater. όσο για το ράδιο, άκου δεύτερο και τρίτο πρόγραμμα, έχει αρκετό ενδιαφέρον.