Thursday, July 17, 2008

No thoughts today, only rage.

Μπορω να χρησιμοποιησω λιγο το devilogical ως τον προσωπικο μου σακο και να εκφρασω την οργη μου? Ευχαριστω.

ΡΕΓΚΕ ρε ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ πρωϊ πρωϊ? ΡΕΓΚΕ?
Δηλαδη ποσες φορες πρεπει να πω οτι δεν την αντεχω?

Ναι, ειμαι παραξενος στη μουσικη. Δεν "ασχολουμαι" με αποτελεσμα να μου αρεσουν πολυ συγκεκριμενα πραγματα. Οχι λιγα, οχι απο μια κατηγορια, αλλα οπως και να εχει οταν θα θελησω να κατσω να ακουσω μουσικη θα διαλεξω ενα ενα τα τραγουδια.

Αλλα οχι ρεγκε ρε φιλε και οχι Ελληνικα. Ειμαι σε αυτο το γραφειο κατι παραπανω απο τεσσερις μηνες και σχεδον καθε μερα ακουω την ΙΔΙΑ playlist με τα ΙΔΙΑ σκατοτραγουδα και ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ!
Ποσο μονοτονη και αδεια μπορει να ειναι η ζωη σου?

Εσεις, ποσο εχει κρατησει μια playlist? Ποσο εχετε κατσει να ακουτε ΚΑΘΕ μερα, τα ιδια τραγουδια ΜΟΝΟ? Βαλε ενα random τουλαχιστον. Τοσο πολυ θα σε πειραζε?
Και οκ, θα κατσω και θα ακουσω την γαμημενη λιστα που περιεχει ο,τι πιο αδιαφορο υπαρχει μουσικα, καθως επισης και Puressence που, αν με ρωτησεις θα σου πω οτι ειναι απο τα χειροτερα πραγματα που εβγαλε ποτε ο κοσμος και σε οσους αρεσουν δεν αξιζουν ουτε το σκατο μου. Σε αντιθεση με την Anouk, το αλλο highlight της λιστας, που αξιζει το σκατο μου γιατι, απο τους στιχους της το μονο ερωτικο που μου βγαζει ειναι να την χεσω στο στομα μεχρι να πνιγει.

Αλλα οχι ρεγκε ρε φιλε και οχι ελληνικα.

Νιωθω λιγο καλυτερα τωρα.

1 comment:

CitizenMac said...

LOL, γαμάτο rant.

Όντως πάντως, δεν παλεύεται το να ακούς την ίδια playlist (ή τον ίδιο ραδιοσταθμό που παίζει την ίδια playlist) κάθε μέρα.

Εγώ βάζω το shuffle σε όλη τη library μου και το αφήνω να με εκπλήξει πάντως. Όλο λέω ότι θα κάτσω να φτιάξω μερικά playlists με συγκεκριμένο θέμα για συγκεκριμένες ώρες (τραγούδια για ντους! Μουσική typing στο Word! Ύμνοι μαγειρέματος! Soundtrack για Monopoly! Ε, και τίποτα για το αυτοκίνητο), αλλά ποτέ δεν το κάνω. Η ιδέα είναι πολύ πιο φιλόδοξη από μένα.